Transformation gennem performance

Klumme af Sandra Marianna Skals:

Mit Wake Up Call gennem skuespil – Masterclass med acting coach Bernard Hiller – 

Jeg ved ikke, hvad du forbinder skuespil med, men jeg syntes engang, at skuespillere var lidt for meget på en måde, eller også, at de var så vant til at spille forskellige roller, så kunne man overhoved stole på dem? Jeg var nok intimideret af deres frisind. Senere slog det mig, at det meste af min opvækst var jeg præget af verbale udsagn om folk, der dansede andet end vals eller, at det var for pjattet, og man ikke kan pjatte sig gennem livet, fordi man kan ikke tjene penge på at pjatte rundt.

Læs klummen i Proces her

Sandra Marianna Skals

Sandra Marianna Skals

Skribent at Proces
Sandra har en BA i virksomhedskommunikation og Kommunikation & Tysk ved Syddansk Universitet. Hun bor lige nu i Berlin, hvor hun er fotograf, teamleder for virksomheden Foodora og snuser lidt til skuespilleriet. Hun har desuden gået på psykoterapeut-uddannelsen hos Human Education Group i Århus.
Sandra Marianna Skals

Latest posts by Sandra Marianna Skals (see all)