The Great Awakening

En individuel spirituel rejse mod et globalt fællesskab

GreatAwakening_11x14

Lav din egen research

Vi lever i en næsten for spændende tid lige nu. Covid19-pandemi, økonomisk usikkerhed, stigende arbejdsløshed, og oven i det oplever vi protester over hele verden efter George Floyds tragiske død. Det er ikke underligt, at vi bliver utrygge, for virkeligheden er blevet uvirkelig. Fra den ene dag til den anden blev vores liv vendt på hovedet.

Pandemien har forvirret de fleste mennesker. Regler, der herskede den ene dag, blev ændret den næste. Der er ingen logik i meddelelserne fra verdens ledere. Vi kan ikke afholde fester eller festivaler, men vi har tilladelse til at demonstrere i store skarer på gaderne. På samme tid er mange mennesker blevet isoleret uden at være i stand til at gå på arbejde eller være sammen med venner og familie.

I usikre tider har mange brug for svar på de store spørgsmål. Hvad sker der? Hvem er jeg? Hvem er du? Hvordan er verden forbundet? Vi er nødt til at finde sikkerhed igen og begynde at lede efter svar. For at finde svar på alle de spørgsmål, der opstår i løbet af denne tid, skal vi nødvendigvis begynde at gøre vores egen forskning.

Da The Great Awakening stort set handler om at undersøge, være kritisk og opøve din kritiske sans, opfordrer jeg dig til at: 

  • Se på plakaterne. Find et ord eller en sætning, der gør dig nysgerrig. Prøv at google, hvad det handler om. Gå på YouTube og søg efter ordet eller sætningen. Læs, lyt, se. Det er en start, men du skal gå endnu dybere end Google-søgningen.
  • Læs gamle avisartikler, se film og læs bøger om emnet, og spørg folk, der allerede forsker i dette.
  • Brug din sunde fornuft og kritiske sans, men research, og gå dybere ind i emnet. Hvis der er for mange tilfældigheder, til at det er matematisk muligt, så grav dig endnu dybere ind i det pågældende emne.
  • Alle videoer, skrevne ord og fotos kan manipuleres. Undersøg, hvordan man kan skelne fra dette og deltage i fora, der forsker i dette.
  • Vær åben for, at virkeligheden ikke er den, du får serveret i forskellige medier. Undersøg f.eks. de kendsgerninger, du har fundet, og se, hvordan medierne beskriver dette.
  • Stil spørgsmål. Vær logisk. Brug din intuition, hvor du ikke kan finde dokumentation, men vær åben for, at selv din intuition kan være motiveret af en eller anden form for ønsketænkning. Vær selvkritisk: Har jeg brug for sensationer eller et emotionelt drama i mit liv?
  • Hvis dine følelser løber for meget af med dig i din forskning, skal du tage en pause, så du kan bruge din kritiske sans igen. Det er dog vigtigt at give dig selv mulighed for at reagere følelsesmæssigt. Det er en naturlig reaktion på de ting, du støder på. Du kan løbe ind i en virkelighed, som du overhovedet ikke kan rumme. Omfavn dette, men husk at holde håbet og lyset i dit hjerte.
  • Gem link til videoer, websteder og bogopslag, så du altid kan læse, se og lytte til dem igen, når der kommer nye oplysninger.
  • Lav din egen plakat eller et andet system, der giver dig et overblik over din forskning.
  • Giv dig selv pauser fra alt dette, selvom du er passioneret i din research. Gå ud i naturen eller mediter, hvis du oplever at du har fået et info-overload.
 
 Du kan downloade plakater gratis her: https://www.greatawakeningmap.co/downloads
Anette Wiklund

Anette Wiklund

Journalist, webdesigner og social media manager.